Autorka portala Sirovahrana.rs Olivera Rosić, etička je vegetarijanka i zaljubljenik u kulinarstvo; Obožava ukusne salate, namaze i fine krekere, bogate kremove sa sirovom čokoladom. Učestvuje u mnogim TV emisijama o ekologiji sa svojim receptima, redovno gostuje na manifestacijama koje promovišu zdravu, vegansku prehranu i drži radionice pripreme gurmanske sirove hrane. Sve Oliverine recepte , kao i savete kako se organizovati u kuhinji, krenuti u nabavku namirnica i potrebnih kuhinjskih aparata, osim na portalu sirovahrana.rs možete naći i u knjizi recepeta "Presno gurmanski s ljubavlju - Ulazak u svet sirove vegan ishrane na lak i zabavan način".
facebookLinkedinyoutube  

Web prodavnica Excalibur Sirovahrana s ljubavlju specijalizovana je za on line prodaju jednog od najboljih dehidratora na tržištu - Excalibur Dehidratora.

Prodavnicu održava i uređuje Olivera Rosić, promoterka brenda Excalibur i autorka bloga sirovahrana.rs 

- Ja lično koristim Excalibur dehidrator sa devet polica kao i mali model sa četiri police, od kako je prisutan na našem tržištu, zato što su rezultati sušenja u Excaliburu izvanredni! Najviše volim kod Excalibura mehaničke komande, stabilan i pouzdan rad, kao i ravne podloge za sušenje u kompletu sa Paraflexx podlogama; Tako mogu da eksperimentišem sa receptima sirove hrane a rezltati su uvek sjajni: od sušenja hrskavih krekera preko mekih i savitljivih presnih tortilja i palačinki do sušenja povrća i voća.

 Za sve savete oko odabira proizvoda, kupovine molim da se obratite na telefon/viber 063/310584, Skype oliverar, ili email oliverar@gmail.com.

Sve uređaje možete kupiti i na odloženo plaćanje - čekovima građana, kao i uplatom po predračunu za firme.