NOVO

Excalibur 4900 - analogni sa 9 polica i bez tajmera

Excalibur
382,00  (sa PDV-om)
troškovi isporuke nisu uključeni
Excalibur
Na zalihama

Opis

Cena u dinarima: 44500 din

Asortiman 4900 brenda Excalibur je nadaleko poznat, i to su najpopularniji dehidratori hrane na svetu. Pošto je prvobitno predstavljen u SAD 1973. godine, ovaj tip dehidratora je uverljivo izdržao test vremena.

Jednostavnost u svom najboljem izdanju, 4900 radi koristeći svoj sistem za horizontalno sušenje sa kontrolisanom temperaturom, ventilatorom, koji je bezbedno postavljen na zadnjem delu jedinice. Ravnomerno raspoređen vazduh suši hranu na svih 9 polica.

Hladan vazduh se uvlači kroz zadnji deo mašine, zagreva se i zatim ravnomerno raspoređuje po svakoj polici. Iznova i iznova ćete naći savršeno dehidriranu hranu koja je spremna za konzumiranje ili skladištenje za još jedan dan. 1.4 m2 površine prostora za sušenje ukupno na 9 polica bez BPA i podesivi raspon termostata od 40°C do 74°C, Excalibur 4900 je savršen za kućnu upotrebu, posebno za one koji uživaju u pripremanju grickalica u većoj količini. Napravite grickalice za sve prilike: Bilo da se radi o zdravim grickalicama umesto kupovnog čipsa i krekera, energetskim pločicama, domaćim voćnim poslasticama za porodicu ili samo saznanju da ono što jedete nije puno konzervansa, Excalibur dehidrator će dati odlične rezultate svaki put.

Uštedite novac na grickalicama kupljenim u prodavnici :) Da li ste ikada razmišljali o ceni grickalica kupljenih u prodavnici? Sa Excalibur dehidratorom možete smanjiti nedeljne račune za hranu i smanjiti količinu hrane koja završava kao otpad.

Dehidrirajte svoje voće i povrće pre nego što se pokvari i budite sigurni da znate šta stavljate u svoje telo. Savršeno za sve sastojke 4900 je savršen za dehidraciju voća, povrća, orašastih plodova, voćnih pirea i rolata. U ovom aparatu možete da ostavite testo za hleb da odmara i fermentiše sa kvascem ili pravite domaći jogurt. Patentirana, energetski efikasna tehnologija Kao i svi drugi Excalibur dehidratori, uključuje Ekcaliburovu patentiranu Hipervave tehnologiju zajedno sa tehnikom horizontalnog sušenja Parallex koja uklanja vodu iz hrane i omogućava kontinuiranu cirkulaciju toplog vazduha unutar jedinice. Zahvaljujući ovoj tehnologiji Ekcalibur je poznat po tome što je možda energetski najefikasniji i najefikasniji brend dehidratora na planeti

1.4 m2 površine prostora za sušenje ukupno na 9 polica bez BPA i podesivi raspon termostata od 29°C do 68°C, Excalibur 4900 je savršen za kućnu upotrebu, posebno za one koji uživaju u pripremanju grickalica u većoj količini.

Specifikacije:
Model: 4900B
Dimenzije cm: 31 x 42 x 48
Težina: 10 kg
Snaga motora: 600 Watt
raspon temperature: 29°C - 68°C
Broj polica: 9
Površina police: 35,5 cm x 35,5 cm
Boja: crna
Garancija: 5 godina
Zemlja proizvodnje: SAD

Informacije

Proizvođač